Stavanger by night

Efter en lång dag av sevärdheter, god mat och annat roligt kan det vara skönt att gå ut och antingen släppa loss totalt eller bara ta en öl på kvällen. Om du gillar konst, jazz och en fin utsikt är Café Sting stället för dig. Högt upp på en kulle ligger den här pärlan, på vardagar har de alltid livejazz och utställningar i lokalerna. På helgen blir det dock mer klubb med housemusik och hip-hop.

Vill du ha en mer diskussionsvänlig ljudvolym på stället du går till och dricka en riktigt god pint ska du bege dig till Brorman B bar, den har mycket själ och hjärta med mysig stämning och garanterat mycket folk. Det finns även en irländsk pub i Stavanger som på sommaren spelar traditionell irländsk musik i alla fall två dagar i veckan.

Vill du verkligen släppa loss totalt till härlig rock ’n’ roll och indie är klubben Checkpoint Charlie stället att gå till. Varje torsdag – lördag har de olika DJ’s som spelar och även om alla har sin egen stil så har dem alltid samma utgångspunkt som ligger i Checkpoint Charlie’s kärna; Alternativ rock, indie, soul, funk, punk, pop, rock, britpop & rock, garagerock etc. Och på helgerna finns som sagt Café Sting som då har House och Hip-hop klubb.

Booking.com